Mivel számítógépeink bejelentkeznek az Ön WiFi hálózatába, a legtöbben hajlamosak elfelejteni WiFi jelszavakat. Tehát mi történik, ha valamilyen okból szüksége van a WiFi jelszavára, és nem írta le? Szerencséje van, mert vannak módok a visszaszerzésére, ha számítógépe már csatlakozik a hálózathoz. Így találhatja meg WiFi jelszavát Windows 10 számítógépen.

Ha meg szeretné keresni WiFi jelszavát Windows 10 számítógépen, nyissa meg a Windows keresősávját, és írja be a WiFi beállításokat. Ezután lépjen a Hálózati és megosztási központba, és válassza ki a WiFi hálózat nevét > Vezeték nélküli tulajdonságok > Biztonság > Karakterek megjelenítése.

  1. Kattintson a nagyító ikonra a képernyő bal alsó sarkában. Ha nem látja ezt a gombot, kattintson a képernyő bal alsó sarkában lévő Windows logóval ellátott gombra vagy a billentyűzet Windows gombjára is.
  2. Ezután írja be a WiFi beállításokat a keresősávba, és kattintson a Megnyitás gombra. Az Enter billentyűt is lenyomhatja a billentyűzeten.


  1. Görgessen le, és kattintson a Hálózati és megosztási központ elemre. Ezt a Kapcsolódó beállítások alatt láthatja az ablak jobb oldalán.


  1. Válassza ki a WiFi hálózat nevét. Ezt az ablak jobb oldalán, a Kapcsolatok mellett találja.


  1. Ezután válassza a Vezeték nélküli tulajdonságok lehetőséget.


  1. Válassza a Biztonság lapot. Ez az ablak tetején, a Kapcsolat lap mellett található.
  2. Végül kattintson a Karakterek megjelenítése mezőre a WiFi jelszavának megkereséséhez. A Hálózati biztonsági kulcs mezőben ezután megváltoznak a pontok, hogy megjelenítse a Windows 10 WiFi hálózati jelszavát.