Barion Pixel

Magánszemélyeknek

Szakértő csapatunk felülvizsgálja számítógépét vagy laptopját, hogy megtalálja a hatékonyságot csökkentő tényezőket. A szükséges szoftverfrissítésektől kezdve a rendszer gyorsításáig minden lépést megteszünk annak érdekében, hogy gépe gyorsabban és hatékonyabban működjön.

Költséghatékony megoldásokat kínálunk a vírusok és malware-ek eltávolítására, és szakértő tanácsokat adunk a biztonsági beállítások optimalizálásához. Adatainak védelme és számítógépe biztonsága kiemelt fontosságú számunkra.

Rugalmas megoldásokat nyújtunk azoknak, akik szeretnének tanulni a számítógépes programok használatáról vagy megoldást keresnek konkrét problémákra. Távoli segítségnyújtással könnyen elérhetőek vagyunk, hogy gyorsan megoldjuk a felmerülő kérdéseket és problémákat, akár egy egyszeri segítségnyújtás, akár rendszeres karbantartás formájában.

Teljes körű számítógép-optimalizálás

Vírusmentesítés és biztonsági tanácsadás

Személyre szabott oktatás és távoli támogatás

Megoldásaink

Adatmentés és visszaállítás: Elveszett vagy sérült fájlok helyreállítása és biztonságos mentése, hogy megakadályozzuk az értékes adatok elvesztését.

Wi-Fi hálózat optimalizálás: Gyenge Wi-Fi jelerősség esetén segítünk az otthoni vagy irodai hálózat javításában, hogy gyorsabb és stabilabb internetkapcsolatot biztosítsunk.

Hardverdiagnosztika és javítás: Szakszerű diagnosztika és javítás mindenféle hardverproblémára, legyen az merevlemez hiba, memóriaprobléma vagy egyéb hardveres meghibásodás.

Ingyenes konzultáció és árajánlat: Az első konzultáció ingyenes, ahol felmérjük igényeit és problémáit, majd egy árajánlatot készítünk az Ön számára megfelelő megoldásokra.

Miért minket válassz?

Minőség a fő prioritásunk

Rugalmas hozzáállás

Tesztelés

Üzemeltetés

Tapasztalat

Folyékony kommunikáció, felesleges körök nélkül


    Bármi kérdésed van, állunk rendelkezésedre!

    Keress minket bizalommal!

    info@infosys–admin.hu

    +36307171707

    INFOSYS-ADMIN