Mi az a 2,5 Gigabites Ethernet?


Ez 2,5-szerese a Gigabit sebességének, és a fogyasztók és a vállalkozások is úgy találják, hogy a Gigabit rendkívül alkalmatlan a modern felhasználásra. A fájlátvitel, a valós idejű streamelés és a rögzítés egyre nagyobb sebességet igényel.

Vannak gyorsabb megoldások. A 10 gigabites, 25 gigabites és 40 gigabites Ethernet ma használatos szabvány. Ezek a technológiák azonban még nem érettek eléggé ahhoz, hogy megfizethetőek és hatékonyak legyenek. A legtöbb ilyen technológia gyakran megtalálható a vállalati területen, ahol minden áron teljesítményre van szükség. A 2,5 Gigabites Ethernet hatalmas teljesítménynövekedést biztosít, miközben egy kiforrott technológia, amely megfizethető és könnyen integrálható kis helyen, például egy NAS-on. A 2,5 Gigabites Ethernet-vezérlők gyakran nem igényelnek aktív hűtést, és nem igényelnek túl sok energiát vagy erőforrást a működésükhöz, miközben a hardvertámogatás egyre gyakoribb. A 2,5 Gigabites Ethernet megbízhatóan működik a meglévő Cat 5e kábelezéssel, így ez a sebességnövelés az egyik legegyszerűbben megvalósítható, mivel a hálózatokat nem kell újrahuzalozni, így a 2,5 Gigabites Ethernet a legmegtérülőbb befektetés az írás idején.

A legtöbb ASUSTOR NAS eszköz egy vagy több 2,5 GbE porttal rendelkezik. Egynél több porttal rendelkező NAS-eszközök esetén használja a hivatkozás-összesítést a hálózat stabilitásának és teljesítményének növelése érdekében több számítógéphez a jobb biztonsági mentési és tárolási élmény érdekében.


Kisebb – Hatékonyabb – Jobb 2,5 GbE

AS-U2.5G2
  • A hatékonyabb RTL8156B vezérlőt használja
  • Jobb hőelvezetés a vadonatúj alumínium háznak köszönhetően
  • Könnyen azonosítható piros 2,5 gigabites port
  • Az A típusú adaptert tartalmazza
  • Kényelmesen frissíthet NAS-t, laptopot vagy asztali számítógépet 2,5 Gigabites Ethernetre
  • Kompatibilis a jelenlegi hálózati szabványokkal, beleértve a gigabites és 100 megabites csatlakozásokat.
  • Rugalmas kompatibilitás. Kompatibilis az ASUSTOR ADM 3.5.x és újabb verzióival, valamint Windows, macOS és Linux rendszerrel.


Az AS-U2.5G2 USB Type-C-t használ, és egy Type-A adaptert is tartalmaz, így könnyen csatlakoztatható laptopjához vagy asztali számítógépéhez.

Az AS-U2.5G2 beépített USB-C kábellel érkezik, ami megkönnyíti a szállítást és csökkenti a költségeket.
Equipped with a 2.5GBASE-T port. The AS-U2.5G 2 provides up to 2.5-Gigabit speeds on existing Cat5e or better network cables.

Az AS-U2.5G2 mindössze 33 g tömegű és könnyen hordozható.

Az AS-U2.5G tápellátása közvetlenül az USB-portról történik, és nem igényel további tápellátást. Az AS-U2.5G kompatibilis mind a C típusú USB-portokkal, mind az adapterrel ellátott USB Type-A portokkal.
Jobb és hatékonyabb hőelvezetést kínál, javítva a minőséget.Még gyorsabban, mint korábban

Windows Read/Write (10GB file, 2.5GbE x 1)

Az AS-U2.5G2 teljesítménye, ha egy Lockerstor 4-hez csatlakozik, 12%-kal gyorsabban teljesít, mint az AS-U2.5G. Szekvenciálisan.


Alumínium ház

A teljesen új alumínium burkolat jobb hőelvezetést biztosít az AS-U2.5G2-nek, mint az első generációs AS-U2.5G.


Hatkékony

Az AS-U2.5G2 már csak 675 mWh energiát használ fel, ami akár 66%-kal is csökkenti az energiafelhasználást az első generációs AS-U2.5G-hez képest.


Egyszerű telepítés

Az AS-U2.5G2 könnyen csatlakozik Windows, Mac, Linux és ADM gépekhez, és kompatibilis minden olyan hálózati kapcsolóval, amely támogatja a 2,5 gigabites kapcsolatokat. A Cat 5e kábelek teljes mértékben támogatottak, és nincs szükség további meghajtókra.


Tedd újra gyorsabbá a NAS-odat

Az AS-U2.5G2 képes a Gigabit-kompatibilis ASUSTOR NAS-t 2,5 gigabites sebességre frissíteni egy USB 3.2 Gen1 port segítségével. Támogatja az ADM 3.4 és újabb verzióit. Az AS-U2.5G2 USB Type-A adapterrel érkezik, amely gyakorlatilag bármilyen eszközzel kompatibilis.


További információ: https://www.asustor.com/product/AS_U2_5G2