Synology RT6600ax, biztosítson ultragyors és biztonságos vezeték nélküli kapcsolatot otthonában vagy irodájában a kiterjesztett 5,9 GHz-es spektrum*, a 6,6 Gb/s kombinált vezeték nélküli átviteli sebesség és az intuitív Synology Router Manager (SRM) által támogatott biztonságos hálózati infrastruktúra segítségével.

  • Wi-Fi 6 tanúsítvánnyal rendelkezik a gyorsabb és megbízhatóbb Wi-Fi biztosítása érdekében
  • Háromsávos technológia az intelligens eszközök elosztásához
  • 2,5 GbE port, amely rugalmasan konfigurálható WAN-ként vagy LAN-ként

Szolgáltató: SRM 1.3

A hatékony és könnyen beállítható hálózati szegmentálás, a szülői felügyelet, a sávszélesség-kezelés és a távoli hozzáférési lehetőségek révén a biztonság befolyásolása nélkül gondoskodhat a hálózat rugalmasságáról. Az átdolgozott DS router alkalmazással pedig út közbeni hálózatkezelés még soha nem volt kényelmesebb.

Hálózati szegmentálás

Hozzon létre akár 5 különálló hálózatot, és konfiguráljon hálózatspecifikus tűzfalszabályokat a kevésbé biztonságos eszközökről és eszközökhöz való kapcsolódás korlátozásához.

Safe Access

A webes szűrés, az időkezelés és az internetes tevékenységek áttekintése révén szabályozhatja az internet-hozzáférést, valamint hatékonyabbá teheti a vállalati internetes szabályzatokat.

VPN Plus

Tegye lehetővé a távoli munkát a klienst nem igénylő WebVPN, a nagy sebességű Synology SSL VPN, a Site-to-Site VPN és a távoli asztali funkciók segítségével.

Teljesítményre és stabilitásra tervezve

A Synology első Wi-Fi 6-tanúsítvánnyal rendelkező routere, az RT6600ax megbízhatóbb Wi-Fi-hálózatot biztosít a jobb adatkódolásnak, beamformingnak, ütemezésnek és jelszigetelésnek köszönhetően. A WAN vagy LAN telepítéshez konfigurálható 2,5 GbE port segítségével a felhasználók remekül kihasználhatják a többgigás internetkapcsolatot vagy a nagy teljesítményű eszközöket (például a NAS), illetve a nagy sebességű vezeték nélküli backhault.

Szilárd hálózati alapok létrehozása

Az RT6600ax az SRM 1.3, a Synology routerekhez készült intuitív operációs rendszerének legújabb verziója támogatja. A hálózatkezelési képességeket nagymértékben kibővítő fejlesztésekkel és hozzáadott funkciókkal az SRM 1.3 kielégíti a mai hálózati környezetekre jellemző, erősebb biztonságra és nagyobb rugalmasságra irányuló igényeket is.

Biztonságos hozzáférés

A felhasználónkénti profilok konfigurálhatók úgy, hogy korlátozzák az online töltött időt, vagy blokkolják a böngészést az adott feltételek teljesülésekor. Az ugyanahhoz a profilhoz rendelt eszközök ugyanazon internet-hozzáférési szabályokon fognak osztozni anélkül, hogy ismétlődő konfigurálást kellene végezni manuálisan. A felhasználókhoz nem tartozó eszközök esetében, amelyek továbbra is internethozzáférés-vezérlést és auditálást (pl. vendég vagy új eszközök) igényelnek, hálózat-specifikus profilok is elérhetők.

További információ