TS-435XeU

Rövid mélységű, rackba szerelhető 4-lemezes NAS, amely támogatja a 2,5 GbE/10 GbE csatlakozást és az M.2 NVMe SSD gyorsítótárazást


A kompakt és funkciókban gazdag TS-435XeU professzionális minőségű, négymagos NAS megoldást kínál rövid mélységű, rackba szerelhető kialakítással. A natív 10 GbE SFP+ és 2,5 GbE csatlakozás és az M.2 NVMe SSD bővítőhelyek – a gyorsítótárazás támogatásához – lehetővé teszik a vállalkozások számára a mindennapi feladatok hatékony elvégzését, beleértve a fájlok biztonsági mentését és visszaállítását, ezzel növelve a csapatmunka hatékonyságát és produktivitását. A TS-435XeU helytakarékos és kompakt kialakítása megkönnyíti a telepítést a kisebb méretű szekrényekbe vagy a sűrűn kábelezett helyekre. A több üzleti alkalmazás (beleértve a fájlmegosztást és szinkronizálást, a pillanatkép védelmet, a konténeres tárolást, a felhőalapú átjárókat és videó streaminget), a bővíthető tárolókapacitás és igény szerinti telepítésű alkalmazások támogatásával a TS-435XeU jelenti az ideális, költséghatékony, belépőszintű rack kialakítású NAS megoldást.


Az kétportos 10 GbE SFP+ csatlakozás felgyorsítja az intenzív fájlhozzáférést, az erőforrásigényes biztonsági mentési/helyreállítási feladatokat és a médiaátvitelt is.

Az akár 5 Gbps átviteli sebesség a két beépített 2,5 GbE (2.5G/ 1G/ 5GbE ) portokon a port trönkölés konfigurálásával érhető el.

A két M.2 PCIe Gen 3 NVMe SSD foglalat lehetővé teszi a gyorsítótár használatát vagy az SSD tárolókészletek létrehozását a jobb teljesítmény érdekében.

Hozz létre több konténeres alkalmazást a különböző alkalmazások és szolgáltalások futtatásához.

Építs alacsonyabb eszközbirtoklási költséggel és nagyobb skálázhatósággal rendelkező felügyeleti rendszert az előfizetés-alapú QVR Elite intelligens felügyeleti megoldással.

Növeld a tárolókapacitást a QNAP bővítőegységeivel, hogy megfelelj a növekvő adatok igényeinek.


Kis méret nagy lehetőségekkel

A hagyományos 4-lemezes rack kialakítású NAS-okhoz képest a kompakt TS-435XeU mélysége csupán 11,49 hüvelyk (292 mm). Ez a TS-435XeU kitűnő választás a kisebb rack szekrényekhez, a fennmaradó hely pedig egyszerűen használható a kábelek megfelelő elrendezéséhez. A TS-435XeU kialakítása helytakarékos a rugalmas telepítés érdekében, így különösen alkalmas az eltérő helyszínekhez és alkalmazásmódokhoz, beleértve az irodákat, audiovizuális helyiségeket és a felügyeleti rendszereket is.


Erőteljes négymagos, 2,2 GHz-es processzor

A TS-435XeU-ban egy OCTEON TX2™ architektúrára épülő, Marvell® CN9130 sorozatú CN9131 ARM®v8 Cortex-A72 négymagos, 2,2 GHz-es processzor található, amely integrált munkaterhelésre optimalizált hardveres gyorsítással rendelkezik a teljesítmény, az energia és az eszközbirtoklási költségek csökkentése érdekében. A TS-435XeU 4 GB DDR4 memóriával rendelkezik, amely 32 GB-ra bővíthető a jobb multitasking képességek érdekében, a SATA 6 Gb/s támogatás apedig biztosítja a tárolómeghajtók maximális teljesítményének támogatását.


Kimagasló teljesítmény

2 x 10GbE SMB 512K
Sequential Throughput
Olvasás
2224MB/s
Írás
588MB/s
2 x 2.5GbE SMB 512K
Sequential Throughput
Olvasás
570MB/s
Írás
588MB/s

A QNAP laboratóriumában tesztelve. A valós értékek környezettől függően eltérőek lehetnek.

Test Environment:
NAS: TS-435XeU, QTS 5.0
Volume type: RAID 5, 4 x Samsung SSD 860 EVO 1TB SSD
Client PC: Windows Server 2016, Intel® Xeon E-2124 3.30GHz, 64GB RAM
Iometer config.: 30s ramp up time, 3m run time, 16 workers, 4 outstanding I/O, 4GB data


Egyszerűsített munkafolyamatok nagy sebességű 10 GbE és 2,5 GbE csatlakozással

A TS-435XeU két 10 GbE SFP+ porttal és két 2,5 GbE RJ45 porttal rendelkezik a nagy sebességű hálózatokhoz, hogy megfeleljen a sávszélességigényes alkalmazások követelményeinek (beleértve a masszív fájlátvitelt, a nagy sebességű biztonsági mentést/helyreállítást, a konténeres tárolást és a multimédiás átvitelt), továbbá támogatja a port trönkölést és a terheléselosztást is. A QNAP menedzselhető és nem menedzselhető 2,5 GbE/10 GbE switch-cseivel tökéletesen megfelelnek a szervezetek igényei számára, hogy egy költséghatékony, nagy sebességű hálózatot építsenek ki az eredményes együttműködés biztosításához.

További információ: QNAP 10GbE megoldások, QNAP 2.5GbE megoldások


Tedd jövőbiztossá az IT infrastruktúrád nagy sebességű hálózatok támogatásával

A QNAP átfogó, költséghatékony tárolási és hálózati megoldásokat kínál, amelyek lehetővé teszik hálózati környezet egyszerű és rugalmas frissítését a sávszélesség-igényes alkalmazások támogatásához.

2,5 GbE/10 GbE NASFrissítsd a számítógépeket és a szervereketBővítsd Ethernet porttal laptopod képeségeitEgy 2,5 GbE-s sebességet támogató switch
Gyors NAS egy vagy több 2,5 GbE/10 GbE LAN porttal.A PCIe bővítőhelyekkel rendelkező számítógépekbe és szerverekbe olyan QNAP hálózati bővítőkártyák is telepíthetők, amelyek támogatják a 10 G/5 G/2,5 G/1 G/100 M Multi-Gig funkciót.A laptopok és számítógépek felhasználói akár egy QNAP USB 3.2 Gen 1 5 GbE adaptert is használhatnak, amely támogatást nyújt az az N-BASET/Multi-Gig funkciókra is.A QNAP switch-csek lehetővé teszik több munkaállomás és készülék összekapcsolását a nagy sebességű együttműködés biztosítása érdekében.

További információk