Annak érdekében, hogy telefonja a lehető legtisztább és zsúfoltabb maradjon, hasznos lehet eltávolítani az értesítéseket a telefonjáról.A telefon értesítési előzményeinek ellenőrzése

Ha valaha is kíváncsi arra, hogy a telefonja milyen értesítéseket küldött a múltban, van egy egyszerű módja annak ellenőrzésére. Ehhez tegye a következőket:

  1. Nyissa meg a telefon értesítési beállításait.
  2. Érintse meg az „Értesítési előzmények” gombot.
  3. Megtekintheti a telefonjára az elmúlt 24 órában érkezett összes értesítés listáját.

Az értesítések eltávolítása a telefonról

Annak érdekében, hogy telefonja a lehető legtisztább és zsúfoltabb maradjon, hasznos lehet eltávolítani az értesítéseket a telefonjáról. Ezt úgy teheti meg, hogy nyissa meg az értesítési beállításokat, és válassza az „Összes értesítés” lehetőséget. Innen kiválaszthatja az eltávolítani kívánt értesítéseket, majd érintse meg az „Eltávolítás” gombot.

Hogyan lehet megakadályozni, hogy az értesítések automatikusan érkezzenek

Ha meg szeretné akadályozni, hogy az értesítések automatikusan érkezzenek, többféleképpen megteheti.
Az egyik módja, hogy belép a telefon beállításaiba, és kikapcsolja az „értesítéseket”. Ha nem szeretne értesítéseket kapni bizonyos alkalmazásokhoz, külön-külön is letilthatja őket, ha megnyitja az alkalmazás beállításait, és kikapcsolja az adott alkalmazás értesítéseit.
Alternatív megoldásként használhat értesítést blokkoló alkalmazást. Ezek az alkalmazások leállítják az értesítések átjutását, még akkor is, ha engedélyezve vannak a telefon beállításaiban.
Van néhány különböző értesítésblokkoló, de a legjobbak általában ingyenesek, és számos funkcióval rendelkeznek. Megtalálhatja őket, ha rákeres az „értesítésblokkolóra” a Google vagy az Apple App Store áruházban.