A webinárium felvétele megtalálható a magyarországi Synology YouTube csatornánkon. Ha szeretné, kapcsolja be a csengőt, hogy ne maradjon le az újdonságokról:

Backup megoldások (nem csak) üzleti célokra – 1/2. rész – Webinárium Synology

Backup megoldások (nem csak) üzleti célokra – 2/2. rész – Webinárium Synology


Active Backup for Business

Active Backup for Business

Központi irányítópultról kezelheti a fizikai és a virtuális környezetek biztonsági mentési feladatait, így biztosíthatja adatai és szolgáltatásai folyamatos rendelkezésre állását.

Készítsen biztonsági mentést teljes vállalkozásáról, ne csupán adatairól!Védje digitális eszközeit a Windows és Linux-eszközökön, a VMware és Hyper-V virtuális gépeken és a fájlszervereken elérhető korlátlan számú biztonsági mentés használatával.


Adatvédelem egyszerűen

Biztosítsa szolgáltatásai folyamatos működését a könnyen felügyelhető és hatékony adatvédelem alkalmazásával.

Az adatok, az alkalmazások és a szolgáltatások folyamatos elérhetőségének a biztosításával megelőzheti vállalkozása bevétel- és hírnévcsökkenését.

A növekményes biztonsági mentések és az adatok deduplikálására révén lecsökkentheti a biztonsági mentés idejét, és javíthatja a tárhely felhasználásának a hatékonyságát.

A biztonsági mentési sablonnal csak egyszer kell végrehajtani a beállításokat, és ezután a rendszer a háttérben folyamatosan gondoskodik adatai és szolgáltatásai védelméről.


Teljes körű védelem a 3-2-1-es biztonsági mentési szabálynak köszönhetően

A távoli helyeken lévő biztonsági mentéseket egy másik Synology NAS eszközre is replikálhatja, az éles környezet leállása esetén pedig gyorsan helyreállíthatja az adatait. További információkVédelem a biztonsági mentések számára

A biztonsági mentés célhelyt AES-256 titkosítással titkosíthatja, így adatvédelmi incidens vagy fizikai lopás esetén is biztonságban tudhatja adatait. További tudnivalók


Egyszerűbb biztonsági mentés

Tartsa kézben az adatvédelmi tervet.

Egy konzol

Egy központi irányítópultról állíthatja be és felügyelheti a biztonsági mentési feladatokat.

Ütemezett jelentések

A biztonsági mentések állapotával kapcsolatos testreszabható jelentéseket közvetlenül a postafiókjába is megkaphatja.


Korlátlan számú biztonsági mentés, és még licenc sem kell hozzá

Védje meg adatait függetlenül attól, hogy vállalata hány számítógépet, szervert vagy virtuális gépet telepít.


Hyper Backup

Hyper Backup

Synology NAS eszközéről biztonsági mentést készíthet a mappákról, a rendszerbeállításokról és a szoftvercsomagokról különféle célhelyekre, és közben a tömörítésnek és a deduplikálásnak köszönhetően helyet takaríthat meg.


Számos különböző biztonsági mentés célhely

A NAS eszközön tárolt adatokról helyi megosztott mappába, külső eszközökre, másik Synology NAS szerverre, rsync-szerverekre vagy nyilvános felhőszolgáltatásokba (például a Google Drive-be, S3-kompatibilis tárhelyre és a C2 Storage for Individuals vagy C2 Storage for Businesses. szolgáltatásba) egyaránt készíthet biztonsági mentést.


Rugalmas biztonsági mentések

A Hyper Backup által kínált hatékony testreszabási funkciókkal a lehető legegyszerűbb biztonsági mentési megoldást alakíthatja ki.

Ütemezés

Az adatok optimális biztonsága érdekében az Önnek megfelelő időpontokban automatikusan futtathatja a biztonsági mentéseket.

Több verzió

Tetszőleges számú biztonsági mentési verziót őrizhet meg, és a blokkszintű növekményes biztonsági mentéssel jelentős mértékben csökkentheti a tárhelyhasználatot.

Rugalmas biztonsági mentési rotáció

Konfiguráljon szabályzatokat a biztonsági mentések cseréjére, amely automatikusan törli a régebbi biztonsági mentéseket.


Hatékony és megbízható

A speciális beállításokkal még biztonságosabb és hatékonyabb biztonsági mentési műveleteket konfigurálhat.

Deduplikáció

Az adatok duplikált példányainak eltávolításával csökkentheti a tárhelyfogyasztást és a biztonsági mentéshez szükséges időt.

Titkosítás és tömörítés

Az iparági szabványnak megfelelő AES-256 titkosítás megóvja adatait a jogosulatlan hozzáféréstől. A tömörítés csökkenti a kimenő forgalmat és a tárhelykihasználást.

Használati statisztikák

Nyomon követheti a havi vagy az éves tárhelyhasználatot, és riasztást kérhet a rendszertől a túlzott mértékű tárhelyfelhasználásról.

Integritás-ellenőrzés

Az ütemezett ellenőrzésekkel feltárhatja a meghibásodott adatokat, és ügyelhet rá, hogy biztonsági mentései mindig rendelkezésre álljanak.

Biztonsági mentések szüneteltetése és folytatása

Ha áramkimaradás vagy hálózati hiba miatt megszakadnak a feladatok, szüneteltetheti, majd folytathatja őket.


Kombinálja felhővel

A Hyper Backup megoldást a C2 Storage speciális, webalapú funkcióival egészítettük ki, hogy fokozzuk a biztonsági mentések hatékonyságát és megbízhatóságát.

Deduplikáció

A beépített deduplikációs technológiának köszönhetően kevesebbet kell várnia a biztonsági mentések elvégzésére, illetve lecsökkentheti adatai tárhelyigényét.

Védett és biztonságos

Biztonsági mentéseinek védelméről a kliensoldali AES-256 titkosítás gondoskodik, és kiválaszthatja, hogy adatai Németországban vagy az Egyesült Államokban kerüljenek tárolásra.


Rugalmas helyreállítás

A biztonsági mentésekhez a webalapú platformokon vagy a Hyper Backup Explorer asztali kliensen keresztül egyaránt hozzáférhet.

Webes hozzáférés

Hozzáférés a biztonsági mentésekhez speciális eszközök nélkül. A biztonsági mentés célhelyétől függően a File Station vagy a C2 Storage portál használatával egyszerűen megtekintheti és visszaállíthatja biztonsági mentéseit böngészője segítségével.

Hyper Backup Explorer

Válogasson a helyi NAS eszközön lévő helyi biztonsági mentések, illetve a távoli C2 Storage szolgáltatásban tárolt biztonsági mentések közül Windows, macOS, Ubuntu és Fedora rendszeren.


Központi célhely

Töltse le a Hyper Backup Vault csomagot, amellyel egy másik NAS biztonsági mentési célhelyévé alakíthatja NAS eszközét, és nyomon követheti a tárhelyhasználatot és a biztonsági mentések hatékonyságát.


Sanpshot Replication

Snapshot Replication

Érjen el közel valós idejű adatvédelmet, és garantálja az üzletmenet folytonosságát a legmodernebb pillanatfelvétel-technológiával, amely szinte bármely biztonsági mentési stratégiába beilleszthető.


Blokkszintű adatvédelem

A Snapshot Replication a modern Btrfs fájlrendszeren alapul, így adott időpontra vonatkozó másolatokat készíthet a megosztott mappákról és a LUN-okról, amelyeket aztán más Synology NAS eszközökre replikálhat és gyorsan helyreállíthat, ha adatvesztés történik, vagy véletlenül módosítják az eredeti adatokat.


Beállítható ütemezések

Lerövidítheti a helyreállítási pontokra vonatkozó célkitűzés (RPO) értékét, ha megosztott mappák esetén 5 percenként, LUN-oknál pedig 15 percenként elvégzi a pillanatfelvétel-készítést és a replikálást.

Gyors helyreállítás

Gyorsan helyreállíthatja a megosztott mappákat és LUN-okat az eredeti Synology NAS eszközre, vagy átadhatja a kívánt replikálási feladatot, és helyreállíthatja az adatokhoz való hozzáférést egy másik NAS szerveren.

Hatékony tárhelykezelés

A pillanatfelvételek kevesebb tárhelyet és számítási erőforrást igényelnek a hagyományos biztonsági mentésnél, amelynek lefuttatása akár órákba is beletelhet.


Rugalmas replikálási topológiák

A céges igényeknek megfelelő replikálási stratégiával és a gyakran használt adatok telephelyen kívülre tükrözésével Ön is megelőzheti a katasztrófát. A pillanatfelvételek replikálást megelőző titkosításával, valamint a rugalmas, nagyapa-apa-fiú megőrzési irányelv alkalmazásával mindkét eszközön optimálizálható a tárhelyhasználat.

Aktív/aktív


Bővített replikációKüllős topológia


Egy-a-többhöz


Egyszerű felügyelet

Önkiszolgáló helyreállítás

A hozzáférési jogosultsággal rendelkező felhasználók a File Station vagy a Windows fájlkezelő használatával helyreállíthatják a fájl- vagy mappaszintű pillanatfelvételeket, a rendszergazdák segítsége nélkül.

Hatékony tárhelyhasználat

A megosztott mappákról készített pillanatfelvételek elemzésére is alkalmas helyfogyasztási jelentésekkel hatékonyan kezelheti a tárhelykapacitást, és eredményes biztonsági mentési stratégiát állíthat fel.

Módosítások nyomon követése

A gyanús vagy véletlen tevékenységek felismeréséhez tekintse meg a meglévő és törölt pillanatfelvételekről, a replikálási frissítésekről és a helyreállítási kísérletekről készült naplót.Katasztrófa utáni helyreállítás virtualizációs környezetekhez

A Letöltőközpontban elérhető Synology Snapshot Manager beépülő modullal alkalmazástudatos pillanatfelvételeket készíthet, így gondoskodhat az adatkonzisztenciáról, és lerövidítheti a helyreállítási határidőt VMware® vSphereTM és Microsoft® Hyper-V® rendszeren futó virtuális gépek esetén. A replikálási adatokat a vCenter Site Recovery Manager alkalmazásban kezelheti, a platform Synology Storage Replication Adapterrel történő integrálásával, a VMware vCenter Server révén pedig közvetlenül helyreállíthatja őket, így egyszerűsítheti a helyreállítási folyamatot.Pillanatfelvételek fizikai továbbítása

A kezdeti replikálási adatokat külső tárolóeszközre exportálhatja, majd a másolatot a célszerverre importálhatja, így kevesebb időre van szükség a replikált adatok átviteléhez, és a hálózati forgalom is csökkenthető.Intelligens felügyeleti eszközök

Feladatátvétel hatékonyságának ellenőrzése

Tesztelje a feladatátvételt a replikálási feladatoknál, így a helyreállítási folyamat katasztrófa esetén garantáltan a vártnak megfelelően fog működni.

Hálózathasználat optimalizálása

Ha a WAN-on keresztül végrehajtott replikálási feladat befejeződött, jelentést tekinthet meg a műveletről, és kiértékelheti, hogy sikeres volt-e, valamint optimalizálhatja a hálózati környezetet.