Karácsonyi 3 az 1-ben akció Nod32 – 17000 Ft

Gondoskodjon szerettei digitális biztonságáról az ESET ünnepi Multi-Device Security akciójával, és biztosítsa 3 eszköze védelmét most kedvezményes áron! Akció 2017. december 22-ig tart 

A korábbi évek sikereire tekintettel, idén is meghirdetjük karácsonyi 3 az 1-ben akciónkat, ezzel is szeretnénk hozzájárulni év végi költség megtakarításhoz. Az akció keretén belül a 3 felhasználóra érvényes ESET Multi-Device Security licenc az 1 felhasználós ESET Internet Security licenc áráért vásárolható meg.

A karácsonyi internetbiztonsági akció feltételei:

  • Az akciós licenccel az ESET szoftverek otthoni és kisvállalati verziói használhatók, az ESET Smart Security Premium szoftver kivételével.
  • Az akció kizárólag az új, 1 éves, 3 felhasználós ESET Multi-Device Security licenc vásárlása esetén érvényes, amely az akció id?tartama  alatt így bruttó 36 566 Ft végfelhasználói ár helyett 17 000 Ft áron érhet? el.
  • Az akciós licencet magánszemélyek és szervezetek is megvásárolhatják, egy végfelhasználó több akciós licencet is vásárolhat.
  • Az akció más kedvezményekkel (diákkedvezmény, nonprofit kedvezmény, önkormányzati kedvezmény, megújítási kedvezmény, stb.) nem vonható össze.
  • Az akciós árat a 2017. december 22. (péntek) éjfélig beérkezett megrendelésekre biztosítjuk.

 Manu Ginobili Authentic Jersey DJ Moore Authentic Jersey

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.