A mai nappal magyar nyelven is elérhető az ASUSTOR weboldala a hazai ügyfelek kényelme érdekében. Böngéssz a hivatalos weboldalon termékinformációkért, szolgáltatásokért, oktatóanyagokért és műszaki segítségnyújtásért. Szerezz információt a megfelelő tárolással kapcsolatban és élj a kényelmes értékesítés utáni szolgáltatásokkal, ezzel az ASUSTOR továbbra is elkötelezett a megfelelő felhasználói élmény nyújtása iránt.

Ugrás az ASUSTOR magyar oldalára!Az ASUSTOR-ról

Az ASUSTOR egy tárolómegoldásokkal foglalkozó vállalat, amely NAS (hálózati tároló) eszközöket és kapcsolódó szoftvereket fejleszt és gyárt. Az ASUSTOR által kínált NAS eszközök kiválóan alkalmasak az adatok biztonságos tárolására és megosztására a különböző környezetekben, például otthoni vagy irodai felhasználók, kisvállalkozások, és közepes vállalkozások számára egyaránt. Az ASUSTOR termékei nagy tárolókapacitással, gyors adatátvitellel, valamint számos további funkcióval rendelkeznek, mint például médiafájlok lejátszása, felhőszolgáltatásokhoz való csatlakozás, valamint biztonsági mentések készítése.

A 2011-ben alapított ASUSTOR Inc. az ASUSTeK Computer Inc. közvetlen befektetésével jött létre. Az ASUSTOR márkanév az “ASUS” és a “Storage” szavak összetételéből jött létre. Az ASUSTOR a privát felhőalapú tárolási (hálózati csatolt tároló) és videómegfigyelési (hálózati videorögzítő) megoldások vezető innovátora és szolgáltatója, amely a kapcsolódó firmware, hardver és alkalmazások fejlesztésére és integrálására is szakosodott. Célunk, hogy a világ számára páratlan felhasználói élményt és a lehető legteljesebb hálózati tárolási megoldásokat kínáljuk.Vállalati kultúra

Az ASUSTOR-nál hiszünk abban, hogy munkatársaink a legértékesebb értékeink. Bátorítjuk a kreativitást, és szívesen fogadjuk a különböző hangokat és ötleteket. Elkötelezettek vagyunk egy sokszínű, barátságos, vidám és energikus munkakörnyezet megteremtése mellett, olyan rugalmas teret biztosítva, amely lehetővé teszi, hogy kreativitását kamatoztassa és felfedezze lehetőségeit. Az ASUSTOR-nál megtapasztalhatja munkatársaink páratlan odaadását a hálózati tárolók (NAS) tervezése iránt, a hardver- és szoftverintegráció egyedülálló keverékét tartalmazó termékek megalkotásával. Küldetésünk egy nemzetközi márka bevezetése és a digitális tárolás globális vezetőjévé válás. Csatlakozzon hozzánk, hogy együtt dolgozhasson a terület vezető tehetségeivel, miközben bőséges lehetőséget kap arra, hogy megmutassa képességeit és együtt fejlődjön a céggel.

Mi is az a NAS?

A NAS (Network Attached Storage) egy olyan eszköz vagy rendszer, amelyet a hálózaton keresztül lehet elérni, és lehetővé teszi az adatok tárolását, megosztását és kezelését. A NAS eszközök általában tartalmazzák a merevlemezeket, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy központosítsák az adatokat és azokat könnyen elérjék a hálózaton keresztül bármely eszközről. A NAS rendszerek gyakran tartalmaznak beépített szoftvereket is, amelyek különböző funkciókat kínálnak, mint például a fájlmegosztás, a biztonsági mentés, a médialejátszás, a felhőszolgáltatásokhoz való csatlakozás és a távoli elérés.A NAS rendszerek általában kis helyen elférnek, és egyszerűen telepíthetők és kezelhetők, így azok népszerűek a kis- és közepes méretű vállalkozásokban, valamint az otthoni felhasználók körében is.