Barion Pixel
Cikkszám: KW9-00641 Kategória:

Microsoft Windows 11 Home 64bit HUN DVD

Raktáron

Új Windows-élmény, amely közelebb hozza kedvenc ismerőseit és dolgait.

45 690 Ft

Cikkszám: KW9-00641 Kategória:

Leírás

Új perspektíva

A Windows 11 nyugodt, kreatív közeget és megújult élményt biztosít, hogy Ön szabadon élhessen a szenvedélyeinek. Megújult Start menü és új módok a kedvenc ismerősei, a hírek, a játékok és a különféle tartalmak eléréséhez – a Windows 11 természetes közeget biztosít a gondolkodáshoz, az önkifejezéshez és az alkotáshoz.

Maximalizálja produktivitását!

A Dokkolási elrendezések, az Asztalok funkció és az új, intuitívabb átrendezési élmény révén könnyedén elérhet minden szükséges alkalmazást, és hatékonyan dolgozhat egyszerre több feladaton.

Új csatlakozási lehetőségek

A Microsoft Teams segítségével pillanatok alatt, közvetlenül az asztalról léphet kapcsolatba kedvenc ismerőseivel. Ingyenes telefonhívások és csevegések – bármilyen eszközt is használjanak az ismerősei.

Az Ön tartalmai, az Ön válogatásában

A Microsoft Edge és az elérhető widgetek széles választéka segítségével pillanatok alatt elérheti a legfrissebb híreket, információkat és kedvenc szórakoztató tartalmait, így mindig naprakész maradhat. Az új Microsoft Store-ban könnyedén megtalálhatja a szükséges alkalmazásokat és kedvenc sorozatait.

Játék. Bármikor.

A Windows 11 teljesen új szintre emeli a játékot, olyan grafikával, amely vetekszik a valósággal. Fedezd fel következő kedvenc játékod az Xbox Game Pass-szal, mellyel több mint 100 kiváló minőségű játékot érhetsz el (a tagság külön vásárolható meg).

Számítógép mindenkinek

Az új Windows partnereink számos különféle eszközén elérhető, és a különböző érintés-, toll- és hangalapú innovációknak köszönhetően bárki megtalálhatja az igényeihez és a költségvetéséhez legjobban illeszkedő megoldást.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Nemrég megtekintett termékek

No recently viewed products to display
INFOSYS-ADMIN