Iskolakezdési akció az ESET Multi-Device Security csomagra!

Iskola kezdési akció

Hamarosan kezdetét veszi az új tanév. Hogy hozzájáruljunk a könnyebb iskolakezdéshez, augusztus 25-től (csütörtök) szeptember 15-ig (csütörtök) egy különleges akciót hirdetünk, amellyel a 3 felhasználós ESET Multi-Device Security licencet most az 1 felhasználós ESET Smart Security Home Edition licenc áráért vásárolhatják meg.

Az akció részletei:

– Új, 1 éves, 3 felhasználós ESET Multi-Device Security licenc vásárlása esetén a vételár az 1 felhasználós, 1 éves ESET Smart Security licenc ára. Az akció időtartama alatt megrendelt új, 1 éves, 3 felhasználós ESET Multi-Device Security licencekre érvényes az akciós ár.
– Az akciós licencet magánszemélyek és szervezetek is megvásárolhatják.
– Egy végfelhasználó több akciós licencet is vásárolhat.
– Az akció más kedvezményekkel (diákkedvezmény, nonprofit kedvezmény, önkormányzati kedvezmény, megújítási kedvezmény, stb.) nem vonható össze.

Időtartama: 2016. augusztus 25 – szeptember 15. Az akciós árat a 2016. szeptember 15. (csütörtök) éjfélig beérkezett megrendelésekre biztosítjuk.

FSP Hydro tápegységek

Az FSP Hydro márka egy tápegység családot takar, amelynek felső kategóriás tagjai FSP Hydro G néven bő egy éve debütáltak a kiállításokon. A Gold minősítésű moduláris tápegységek a prémium konfigurációkat célozzák, az új modellek ez alá csoport alá kerültek bekategorizálásra mind teljesítményben, mind árban. Megérkezett az FSP Hydro és az FSP Hydro X.

FSP Hydro tápegységek

Megjelent a Kingston első TLC alapú SSD-je

Az SSD-vel szembeni két sztereotípia a merevlemezeknél magasabb fajlagos ár és ebből következően a jelentősen kisebb tárolókapacitás. Ma már sokkal jobb a helyzet, mint a kezdetekkor, azonban további fejlődésre van még szükség e téren. Egyik ilyen út a TLC gyártástechnológia, amely mostanában terjed el az SSD gyártóknál. A Kingston az UV400 meghajtóival toppant be a TLC alapú SSD piacra. Megjelent a Kingston első TLC alapú SSD-je bővebben…

Már elérhető a helyreállító a TeslaCrypt zsarolóvírushoz!

Jó hírünk van az Ön számára! Amennyiben a TeslaCrypt újabb verzióinak (v3, v4) áldozatává vált, van megoldás.

Ha titkosított fájljai .xxx, .ttt, .micro, .mp3 kiterjesztést kaptak, vagy változatanul maradtak, az ESET TeslaCrypt Decrypter ingyenes program segítségével visszaállíthatja dokumentumait. A dekódolás lépései, valamint a letölthető alkalmazás itt találhatók: Már elérhető a helyreállító a TeslaCrypt zsarolóvírushoz! bővebben…

Továbbra is fenyegetnek a zsarolóvírusok!

Ne dőljön be a zsarolovirusoknak

Rengeteget hallhat továbbra is olyan zsarolóvírusokról és kártevőkről, amelyek titkosítják adatait, és pénzt kérnek a titkosítás feloldásáért.
Fontosnak érezzük, hogy újra felhívjuk a figyelmét azokra a tippekre, amelyekkel biztosíthatja számítógépei és mobil eszközei védelmét.

Mondjon nemet a zsarolóvírusokra:

Továbbra is fenyegetnek a zsarolóvírusok! bővebben…

Microsoft Exchange Online a levelező rendszer

Szeretne profi nagyvállalati levelező rendszert használni? De nem szeretne több százezer forintot szerver beszerzésre költeni? Elege van a cégnév@szolgáltató e-mailből?
Akkor Önnek ajánljuk a Microsoft Office 365 levelező szolgáltatását.
Előfizethető havi és éves ciklussal.
Mit is kapunk a pénzünkért:
  • 50Gb-os postafiókot
  • beépített vírusvédelmet és levélszűrőt.
  • levelek elérhetőek asztali gépe, laptopon, tableten, okostelefonon
  • felhasználo@cegneve.hu e-mail címek
 Már havi 1050+áfa/hó/fiók

Microsoft Online szolgáltatások

Világszínvonalú termékek érhetők el a Microsoft által hosztolt előfizetéses szolgáltatásként. A Microsoft Online szolgáltatások átalakítják a szervezete üzletmenetét.

Microsoft kifejlesztett egy “felhő” alapú online levelező rendszert. Microsoft Office 365-nek nevezik havidíjas megoldás Több csomag van és így kis cégek szervezetek is profi megoldásokat használhatnak ami megvásárolva több év alatt sem térülne meg.