Az új Intel X generáció és a Core I9

Megy találgatás ezerrel, hogy vajon az AMD új Ryzen Threadripper processzorai vagy az Intel X generációja a jobb. Most még független összehasonlító tesztek nincsenek, de a processzorok hamarosan megérkeznek. A közeljövő pedig eldönti, hogy a vásárlók mely platform mellett döntenek. Az Intel új i9-es processzoraival párhuzamosan mutatkozik be az új Intel X széria is, amelynek a csúcsterméke 18 magon 36 szálat kezel majd. A lenyűgöző teljesítmény elsősorban a tuningosok és a profi gépépítők, a tartalom szolgáltatók, valamint a megszállott játékosok számára lesz elutasíthatatlan kihívás.

Az új Intel X generáció és a Core I9 bővebben…

FSP tápok után itt vannak az FSP házak

A gyártó a gamer piac felé terjeszkedve számos új terméket vezet be. Kicsit szokatlan tőlük, de ezentúl a számítógépházakat is készítenek. A CMT210-es modellnél azonnal szembetűnik mekkora szabad hely van benne, még egy vízhűtés is belefér. Hat darab meghajtó kerülhet ház alján ülő táp mellé, egy 360mm-es VGA vagy egy 160 mm-es CPU hűtő társaságában. FSP tápok után itt vannak az FSP házak bővebben…

FSP univerzális processzor hűtők

Az FSP új területekre lépett és a saját márkás tápegységeihez, valamint számítógépházaihoz kiváló technikai tudású processzor hűtőket is kínál. Az FSP CPU Air Cooler Windale család két modellel mutatkozik be, Windale 4 és Windale 6 néven. Mindkettő univerzális, Intel és AMD processzorokhoz is használható, valamint felfogatható az AM4 lapokra is.

Előzze meg Ön is a Wanna Cry kártevő okozta adatvesztést!

Tisztelt Partnerünk!

Egy újabb nagyszabású zsarolóvírus hullám fenyeget több országot világszerte, közte hazánkat is, így a megnövekedett számú fertőzött e-mailek okozta veszélyek miatt fontosnak érezzük, hogy felhívjuk a figyelmét a védekezési lehetőségekre.
A legtöbb zsarolóvírus terjedési mechanizmusához hasonlóan a legújabb Wanna Cry fertőzés is e-mail csatolmányként terjed, mely ezúttal a Windows rendszer sérülékenységét használja ki. A Microsoft soron kívül a már nem támogatott operációs rendszerekhez is adott ki biztonsági frissítéseket, amiket itt érhet el.
Az ESET védelmi megoldások legfrissebb verziói (otthoni megoldások esetén a 10-es, a business verzió esetén a 6-os) megfelelő védelmet nyújtanak a jelenleg napvilágra került variánsok ellen is.
Azonban a kockázatok minimalizálása érdekében javasoljuk, hogy ezúttal is a következő általános érvényű tippeket vegye figyelembe.
Hogyan védekezhet a veszélyek ellen?
•    Ismeretlen feladótól érkezett e-mailekben lehetőség szerint ne nyissa meg a mellékletet, főleg ha ez tömörített állomány, vagy ellenőrizze megnyitás előtt, hogy valóban valós tartalom érkezett, akár a feladó ellenőrzésével;
•    Munkahelyén figyelmeztesse azon kollégáit a veszélyekre, akik főleg külső irányból kapják leveleik többségét (pl. pénzügyi vagy HR osztály);
•    Készítsen rendszeresen biztonsági mentést adatairól, amelynek segítségével fertőzés esetén visszanyerhetőek az adatok. A biztonsági mentéseket olyan külső adathordozón tárolja, amely nincs állandó jelleggel csatlakoztatva a számítógépéhez;
•    Tartsa naprakészen operációs rendszerét és szoftvereit, mindig telepítse ezek frissítéseit;
•    Töltse le és telepítse biztonsági szoftvereink legújabb frissítéseit, valamint lehetőség szerint mindig a legújabb termékverziót használja;
•    Engedélyezze az ESET Live Grid felhő alapú szolgáltatást, amelynek segítségével a számítógépek ellenőrzése és az új kártevők felismerése még gyorsabbá és hatékonyabbá válik, valamint aktívan blokkolja a zsarolóprogramok folyamatát is.

Memóriakártya ipari környezetbe vagy extrém körülményekhez

A Kingston a kemény kihívásoknak megfelelő memória kártyákat készített Indrusrial Temperature microSD néven. A kártya -40°C és + 85°C között működőképes. Ez azt jelenti, hogy ott is megállja a helyét, ahol a szokványos kártyák már kifulladnak, például a sivatagi melegben vagy épp ellenkezőleg, fagypont alatti hőmérsékleten. Memóriakártya ipari környezetbe vagy extrém körülményekhez bővebben…

A Vista terméktámogatásának április 11-én vége

Vistát használ? Egy figyelmeztetés: Április 11-én vége, kaput, game over. A Microsoft kinyírja a több, mint 10 évvel ezelőtt megjelent Windows Vista operációs rendszert. A Vista terméktámogatásának nagy részét már 2012-ben leállították, de mostantól a rendszer futtatása kimondottan veszélyes lesz, a Microsoft ugyanis leállítja a Security Essentials kiberbiztonsági csomag támogatását is, így az teljesen védtelen marad a kibertérben. (index.hu)

Már kapható a Dell PowerEdge T30 minitorony kiszolgáló

Ideális első kiszolgáló otthoni és kisebb irodák számára.

A PowerEdge T30 egy 1 processzoros minitorony kiszolgáló, amely azon ügyfelek számára ideális megoldás, akik az otthoni, távoli vagy kisebb irodai igényeiket szeretnék lefedni. A megoldás azokat az ügyfeleket is érdekelheti, akik az informatikai igényeiket a korábbi asztali gépek helyett kiszolgáló-infrastruktúrával szeretnék kielégíteni, illetve jelenleg T20 kiszolgálók vásárlásán gondolkoznak.
A PowerEdge T30 kiválóan teljesít a fájltárolás és -megosztás, a csoportmunka, az irodai alkalmazások és az adatvédelem terén. Nagy belső tárolókapacitást és teljesítményt biztosít, mindezt hatékony és problémamentes működést biztosító kompakt, csendes minitorony házban, kedvező ár mellett. A gyors adatátvitelt nyújtó T30 javítja az adatok elérését, megbirkózik az adatok és alkalmazások komplexitásával, és segíti az ügyfeleket a nagyobb hatékonyság és produktivitás elérésében.

A T30 előnyei:

  • Kiváló első kiszolgáló az otthoni és kisebb irodák számára (SOHO)
  • Csak fix konfigurációkban érhető el – az olyan technikai felhasználók számára tervezték, akiknek nem okoz gondot az operációs rendszer és az opcionális hardverek telepítése, vagy akik értékesítési partnertől vásárolnak
  • Segít az otthoni és kisebb irodai felhasználóknak a szervezésben, a csoportmunka és a termelékenység fokozásában és a jövőbeli bővülésben
  • Nagy teljesítmény és belső tárkapacitás csendes, zavarmentes működés mellett

A megbízhatóság, a szolgáltatások és az asztali gépekkel/munkaállomásokkal összevethető vonzó ár kombinációját nyújtja. A T30 a HP és a Lenovo belépő szintű kiszolgálóinak konkurense.

ESET Karácsonyi 3 az 1-ben akció

Kedves Partnerünk!

Új, 1 éves, 3 felhasználós teljes árú ESET Multi-Device Security licenc vásárlása esetén a vételár az új, 1 felhasználós, 1 éves ESET Internet Security licenc ára. Az akció időtartama alatt megrendelt új, 1 éves, 3 felhasználós ESET Multi-Device Security licencekre automatikusan érvényesíti az akciós árat. Az akciós licenccel az antivírus és internetbiztonsági szoftverek otthoni és kisvállalati verziói használhatók, az ESET Smart Security Premium szoftver kivételével. Az akciós licencet magánszemélyek és szervezetek is megvásárolhatják. Egy végfelhasználó több akciós licencet is vásárolhat. Az akció más kedvezményekkel (diákkedvezmény, nonprofit kedvezmény, önkormányzati kedvezmény, megújítási kedvezmény, stb.) nem vonható össze. Időtartama: 2016. december 5 – december 22. Az akciós árat a 2016. december 22. (csütörtök) éjfélig beérkezett megrendelésekre biztosítjuk.