Megérkezett az Samsung új SSD családja a 860 EVO és 860 PRO

A Samsung új SSD meghajtói 860EVO és 860 PRO szériában kaphatóak.

Következő fajták, méretek érhetőek el:

EVO család:

250Gb-os méretben SATA3, M.2 SATA, mSATA csatlakozóval.

500Gb-os méretben SATA3, M.2 SATA, mSATA csatlakozóval.

1Tb-os méretben SATA3, M.2 SATA, mSATA csatlakozóval.

PRO család:

256Gb-os méretben SATA3 csatlakozóval.

512Gb-os méretben SATA3 csatlakozóval.

1Tb-os méretben SATA3 csatlakozóval.

 

Ubiquiti UniFi Széria bemutató

Egy érdekes bemutató videót ajánlok ami a következő linken érhető el: https://www.youtube.com/watch?v=U35mKXVHyXk

Az UniFi a megjelenésekor egy új ötletet képviselt a WiFi rendszerek területén, mivel enterprise szintű központi felügyeletet adott a vásárlók kezébe teljesen díjmentesen, ami a kategóriáján belül egyedülálló volt és később más gyártók is átvették ezt az ötletet.

A termékcsalád kezdetben csak a WiFi AP-kból állt, azonban mára egy komplex hálózati megoldássá nőtte ki magát, amelyben megtalálhatóak a kül és beltéri accesspoint-ok, az őket kiszolgáló switch-ek, a forgalom irányításért felelős gateway-ek valamint hardveres és szoftveres kontrollerek. Emellett további kiegészítő termékeket is találhatunk IP kamerák és VoIP megoldások formájában.

A WiFi accesspoint-ok adják a kínálat gerincét, az eszközök az elérhető legmodernebb WiFi szabványokat is támogatják. Jellegzetességük, hogy egészen kis költségvetéstől a professzionális hálózatok igényeit kielégítő berendezéseken át még speciális felhasználási területre is kínálnak megoldásokat, mindezt úgy, hogy a felügyeleti rendszer díjmentesen letölthető és szinte korlátlan mennyiségű eszköz felügyeletére alkalmas.

Az accesspoint-ok mellé ajánlott a a termékcsaládon belüli UniFi switch-ek alkalmazása. Ezek a berendezések a megfelelő sávszélesség mellett a tápellátást is képesek biztosítani az AP-k illetve más PoE-s eszközök számára, úgy, hogy tekintélyes power budget-el rendelkeznek. A beépített SFP/SFP+ portoknak köszönhetően pedig mint Gigabites mind 10 Gigabites uplinkeket is tudnak biztosítani. Természetesen ezek a Layer2-es switch-ek is menedzselhetőek.

A hálózati forgalom irányításáért felelősek a UniFI Security Gateway-ek amelyek komoly csomagfeldolgozási képességek mellett, forgalom analízisen túl különböző fejlett szolgáltatásokat is kínálnak úgy mint RADIUS szerver, VPN funkciók.

A rendszer legnagyobb erőssége a felügyeli szoftverben rejlik. Az UniFi Controller névre hallgató program díjmentesen letölthető Windows, MACOS és Linux környezetekbe valamint rendelkezik okostelefonra telepíthető applikációval is. A szoftver futtatható a gyártó által fejlesztett hardvereken is, ezzel minden igényt kielégítve.

A videóban bemutatott termékek nálunk megvásárolhatóak. Árakról érdeklődjön az elérhetőségnél megadott e-mail címen.

MEGÉRKEZETT AZ FSP RAIDER II

Az FSP tápegység kínálatában az egyik legkeresettebb termékcsalád a Raider. Nem is csoda, hiszen kedvező áron egy megbízható, jó technikai képességekkel rendelkező, csendes tápot tehettél a számítógépbe, persze, hogy kelendő az ilyen. A Raider megújult, modernizálódott és Raider II néven jelent meg az új sorozat. MEGÉRKEZETT AZ FSP RAIDER II bővebben…

FSP HEXA 85+ BRONZ SOROZAT

Az FSP HEXA tápegységek korábban már átestek egy technológiai frissítésen és HEXA+ néven kerültek forgalomba. Ez a család az egyik legkeresettebb típusa az FSP kínálatának. A vásárlói igények hívták életre a HEXA számítógép tápok immáron harmadik változatát, amelyek hatékonyságban jobbak elődeiknél, 80 PLUS Bronze bizonyítvánnyal rendelkeznek. FSP HEXA 85+ BRONZ SOROZAT bővebben…

Az új Intel X generáció és a Core I9

Megy találgatás ezerrel, hogy vajon az AMD új Ryzen Threadripper processzorai vagy az Intel X generációja a jobb. Most még független összehasonlító tesztek nincsenek, de a processzorok hamarosan megérkeznek. A közeljövő pedig eldönti, hogy a vásárlók mely platform mellett döntenek. Az Intel új i9-es processzoraival párhuzamosan mutatkozik be az új Intel X széria is, amelynek a csúcsterméke 18 magon 36 szálat kezel majd. A lenyűgöző teljesítmény elsősorban a tuningosok és a profi gépépítők, a tartalom szolgáltatók, valamint a megszállott játékosok számára lesz elutasíthatatlan kihívás.

Az új Intel X generáció és a Core I9 bővebben…

FSP tápok után itt vannak az FSP házak

A gyártó a gamer piac felé terjeszkedve számos új terméket vezet be. Kicsit szokatlan tőlük, de ezentúl a számítógépházakat is készítenek. A CMT210-es modellnél azonnal szembetűnik mekkora szabad hely van benne, még egy vízhűtés is belefér. Hat darab meghajtó kerülhet ház alján ülő táp mellé, egy 360mm-es VGA vagy egy 160 mm-es CPU hűtő társaságában. FSP tápok után itt vannak az FSP házak bővebben…

FSP univerzális processzor hűtők

Az FSP új területekre lépett és a saját márkás tápegységeihez, valamint számítógépházaihoz kiváló technikai tudású processzor hűtőket is kínál. Az FSP CPU Air Cooler Windale család két modellel mutatkozik be, Windale 4 és Windale 6 néven. Mindkettő univerzális, Intel és AMD processzorokhoz is használható, valamint felfogatható az AM4 lapokra is.